ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ / ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη/επισκέπτη.

Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή και να εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του forbambini.gr.

Δεσμεύεται ότι δε θα βλάψει τρίτους με κακόβουλη χρήση της ιστοσελίδας και πως δε θα παραβιάσει τα προσωπικά δεδομένα άλλων.

Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Να παρέχει αληθή στοιχεία εγγραφής, πληρωμής και παράδοσης. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί εσκεμμένη ανακρίβεια στα στοιχεία, το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μη ολοκλήρωσης της εγγραφής ή άμεσης απενεργοποίησης (αν είναι ήδη ενεργός) του λογαριασμού του. Επίσης, αν τα στοιχεία που αφορούν την πληρωμή ή την παράδοση δόθηκαν λαθεμένα (εσκεμμένως), η εταιρία έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά.

Θα πρέπει να διατηρεί μυστικό και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username και password). Υποχρεούται να ενημερώνει την forbambini.gr άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των κωδικών του από τρίτους. το

forbambini.gr δε φέρει ευθύνη για κακή χρήση ή διαχείριση του λογαριασμού του πελάτη από τυχόν απώλεια των κωδικών.

Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του forbambini.gr και του χρήστη/επισκέπτη και δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.